Ο Μπενίτεθ δίνει 12.000.000€ για 35χρονο παίκτη!

Η Νιούκαστλ πασχίζει να βρει χρήματα για να ενισχυθεί τον Γενάρη και ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να ξοδέψει παραπάνω από τα μισά διαθέσιμα για την αγορά... 35χρονου ποδοσφαιριστή!

Newcastle manager Rafael Benitez reacts during the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, March 14, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
benitez AP IMAGES

Δύσκολη και αυτή η σεζόν για την Νιούκαστλ που δίνει μάχη για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάικ Άσλεϊ, να είναι... φευγάτος δηλώνοντας μάλιστα πως ψάχνει επενδυτές που θα αγοράσουν τις μετοχές του.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον Ράφα Μπενίτεθ σε δύσκολη θέση. Περίμενε χρήματα για μεταγραφές τον Γενάρη, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο το έργο του. Τελικά ο Άσλεϊ δεσμεύτηκε πως θα δώσει κάποια λίγα (για την Πρέμιερ Λιγκ) χρήματα με σκοπό να αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός.

Ο Μπενίτεθ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ζήτησε τον Πέπε Ρέινα της Νάπολι προσφέροντας μάλιστα στους Ιταλούς 12.000.000€! Οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά στο παρελθόν στην Λίβερπουλ, οπότε πάει στα... σίγουρα.

Βέβαια, ο Ρέινα είναι 35 προς 36 και ήδη οι φίλοι της Νιούκαστλ αντιδρούν, αφού πιστεύουν πως αυτά τα χρήματα πρέπει να πάνε σε πιο νέο παίκτη.

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK