O Ντε Χέα ζήτησε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Νταβίντ Ντε Χέα επέστρεψε στο Μάντσεστερ, είχε συνάντηση με τον Λουίς Φαν Χάαλ και ζήτησε από τον Ολλανδό τεχνικό να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης.

O Ντε Χέα ζήτησε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ

Το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτη. Παρόλα αυτά, με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ είχε τονίσει πως θα επιστρέψει κανονικά στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Όμως, με την άφιξη του στο Νησί είχε συνάντηση με τον Λουίς Φαν Χάαλ, κατά την οποία του κατέστησε σαφές πως θέλει να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα. Όπως αναφέρει η "Daily Mail" ο Ντε Χέα έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, πέρασε τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ, αλλά στη συνέχεια δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη βρίσκεται ένα βήμα πριν την... έξοδο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει στη γωνία για να τον αποκτήσει. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το ποσό που θα ζητήσουν οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ για την παραχώρησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK