Ο πιο ορκισμένος εχθρός του Μουρίνιο έγινε σύμμαχός του!

O Αρσέν Βενγκέρ πήρε θέση για τα επεισόδια στη φυσούνα του "Ολντ Τράφορντ" στο φινάλε του ντέρμπι του Μάντσεστερ, υπερασπιζόμενος τον "εχθρό" του Ζοζέ Μουρίνιο!

Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at Etihad stadium, Manchester, England, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at Etihad stadium, Manchester, England, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ" έχει τελειώσει από το βράδυ της Κυριακής, με το 2-1 της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ να την φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο από τον Δεκέμβριο (χάρη στις 14 σερί νίκες που έχει και στο +11 που ξέφυγε από τη συμπολίτισσα), ωστόσο το τρίτο ημίχρονο δεν λέει να... τελειώσει.

Και πώς να γίνει άλλωστε κάτι τέτοιο όταν τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για σκηνές... χάους στη φυσούνα , με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τσακώνεται με τον βασικό γκολκίπερ της Σίτι Έντερσον (για τη φασαρία που έκαναν στα αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι) και να ακολουθεί γενική σύρραξη με συμμετοχή πάνω από 20 παικτών!

Δύο ημέρες μετά τον καυγά που θύμισε τον ιστορικό τσακωμό μεταξύ των παικτών της Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ το 2003 και την πίτσα που είχε εκτοξευτεί από τον Φάμπρεγας και είχε πετύχει τον... Φέργκιουσον, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του ο Αρσέν Βενγκέρ και προς γενική έκπληξη όλων πήρε το μέρος του Μουρίνιο.

Ο πιο ορκισμένος εχθρός του Μουρίνιο έγινε σύμμαχός του!

"Η ένταση μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις, έχει συμβεί και σε εμάς. Το ιδανικό θα ήταν να δίνεις το 100% στο γήπεδο και να είσαι άγγελος μετά.

Δεν ξέρω τι συνέβη πραγματικα. Είναι δύσκολο όταν ο πανηγυρισμός της αντίπαλης ομάδας φτάνει στο 100%/. Είναι μία εμπειρία που είναι λίγο προσβλητική", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Άρσεναλ, για να θυμηθεί κατόπιν το πέρασμά του από την... Ιαπωνία!

"Για αυτό το λόγο λάτρευα το σούμο στην Ιαπωνία επειδή ο τύπος που νικάει δεν δείχνει τη χαρά του από σεβασμό προς τον αντίπαλο. Δεν νομίζω πάντως ότι είναι κάτι που μπορούμε να αντιγράψουμε αφού δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK