Ο Πογκμπά είπε... τρελό τον Μουρίνιο και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει Παρί

Έχουν τελικά κόντρα ο Πολ Πογκμπά και ο Ζοζέ Μουρίνιο ή όχι; Γιατί ο διεθνής Γάλλος αποκάλεσε "τρελό" τον Μουρίνιο και εξήγησε για ποιο λόγο δεν θα πήγαινε ποτέ στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Ο Πογκμπά είπε... τρελό τον Μουρίνιο και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει Παρί
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πολ Πογκμπά είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μάθει να "μασάνε" τα λόγια τους. Δεν του το επιτρέπει, άλλωστε ο εκρηκτικός του χαρακτήρας.

Κατά καιρούς το όνομά του έχει παίξει στα μεταγραφικά σενάρια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με το τελευταίο να τον παρουσιάζει ως "στόχο" της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν.

Ισχύουν τελικά τα δημοσιεύματα ή αποτελούν απλώς... να 'χαμε να λέγαμε; Ο 25χρονος διεθνής παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του "Canal+" στην οποία ξεδιάλυνε το τοπίο σε πολλά μέτωπα.

" Είναι σίγουρο ότι δεν θα έπαιζα ποτέ ποδόσφαιρο στην ομάδα που αγωνίζεται στο Παρκ ντε Πρενς", είπε ο Πογκμπά και εξήγησε: "Δεν με ελκύει αυτή η προοπτική γιατί η μητέρα μου και ο πατέρας μου υποστήριζαν τη Μαρσέιγ. Η Παρί δεν ταιριάζει στις επιλογές μου".

Ο Γάλλος έριξε επίσης φως στην "ταραγμένη" σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο, που την εφετινή περίοδο δεν δίστασε να τον αφήσει στον πάγκο σε παιχνίδια "κλειδιά".

" Πολλά ειπώθηκαν όταν έμενα στον πάγκο. Ο κόσμος πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας, ένας προπονητής, όμως και ένας παίκτης δεν είναι απαραίτητο να είναι φίλοι. Όταν δεν με έβαζε, του έδινα τις απαντήσεις μου στο χορτάρι".

Το καλύτερο, όμως το φύλαγε για το τέλος: " Τον αποκαλούν Special One γιατί είναι λίγο τρελός. Πιο τρελός από εμένα. Δεν ξέρω αν θα μείνω στην Γιουνάιτεντ. Έχω συμβόλαιο αλλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK