Ο Ρονάλντο άρπαξε το βραβείο του καλύτερου και προκάλεσε... αντιδράσεις!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τους οπαδούς της στο... τρυπάκι να επιλέξουν τον κορυφαίο παίκτη της επί εποχής Premier League και το τελικό αποτέλεσμα έφερε γκρίνια και αντιδράσεις!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gives thumb-up during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gives thumb-up during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η φετινή σεζόν έκλεισε για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με αντίπαλο την Γουότφορντ (νίκη με 1-0) και το γεγονός πως το ματς αυτό ήταν το Νο 1000 στην Premier League ενέπνευσε το σύλλογο να κάνει μερικά... τεστ στους οπαδούς.

Έτσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στο Τwitter είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για: το καλύτερο γκολ, το καλύτερο παιχνίδι, την καλύτερη απόκρουση και τον καλύτερο παίκτη, με την υποσημείωση πως όλα αυτά τα ερωτήματα αφορούν την περίοδο από το 1992 και μετά.

Στα πρώτα τρία ερωτήματα, οι οπαδοί ήταν κατηγορηματικοί μέσω των προτιμήσεών τους: καλύτερο γκολ επιλέχτηκε το "ψαλίδι" του Γουέιν Ρούνεϊ σε νικηφόρο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο "Ολντ Τράφορντ", καλύτερο ματς επιλέχτηκε το 4-3 επί της συμπολίτισσας που κρίθηκε με γκολ του Όουεν στις καθυστερήσεις ενώ καλύτερη απόκρουση ψηφίστηκε αυτή του Ντε Χέα σε εκτέλεση φάουλ του Μάτα όταν ο Ισπανός μέσος έπαιζε στην Τσέλσι.

Σε αντίθεση όμως με τα παραπάνω ερωτήματα που δεν υπήρχε αμφισβήτηση και γκρίνια ως προς το αποτέλεσμα δεν ισχύει το ίδιο και για το poll για τον κορυφαίο παίκτη του συλλόγου επί εποχής Premier League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχτηκε πρώτος αφήνοντας τους Γκιγκς και Σκόουλς στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ενώ εκτός βάθρου έμεινε ο Ερίκ Καντονά.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει ένας διαδικτυακός "χαμός" στο Twitter, με αρκετούς να συγκρίνουν τους τίτλους Premier League που πήραν "Γκίγκσι" και "Σκόλσι" έναντι του νυν σούπερ σταρ της Ρεάλ και άλλους να θεωρούν πως η επιρροή του Καντονά στην ομάδα στην πενταετία του στο "Ολντ Τράφορντ" (1992-1997) ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με την εξαετία του Ρονάλντο(2003-2009).

News 24/7

24MEDIA NETWORK