"Ο Βάρντι ερχόταν μεθυσμένος στις προπονήσεις"

Στην αποκάλυψη πως ο Βάρντι πήγαινε μεθυσμένος στις προπονήσεις της Λέστερ, το πρώτο διάστημα της μεταγραφής του, προχώρησε με δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του, ο Ταϊλανδός, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, γιος του του μεγαλομετόχου των "αλεπούδων" και αντιπρόεδρος της ομάδας.

"Ο Βάρντι ερχόταν μεθυσμένος στις προπονήσεις"

Ο γιος του μεγαλομετόχου της Λέστερ και αντιπρόεδρος της ομάδας, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, αποκάλυψε σε συνέντευξη του, το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τζέιμι Βάρντι στις "αλεπούδες" το 2012.

Ο Βάρντι αγωνιζόταν μέχρι τότε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φλιτγουντ Τάουν, ωστόσο το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Αγγλίας, ανακάλυψε τον 25χρονο -εκείνη την εποχή- φορ. Όπως υποστήριξε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας σε μέσο της πατρίδας του, ο Άγγλος επιθετικός πήγαινε μεθυσμένος στις προπονήσεις της ομάδας, τον πρώτο καιρό της μεταγραφής του, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι έβγαζε πολλά χρήματα.

Μεταξύ άλλων ο Srivaddhanaprabha τόνισε σχετικά με τον Βάρντι: "Τότε δεν συμφωνούσα με την απόκτηση του Βάρντι. Είχα ρωτήσει τους Νάιτζελ Πίρσον και Στιβ Γουόλς για την περίπτωσή του, ενώ είχα δει και τις αναφορές του τμήματους σκάουτινγκ. Τότε άρχισα να πιστεύω ότι θα ήταν μία καλή μεταγραφή, όμως θα έπρεπε να απαντήσω στους οπαδούς που ρωτούσαν για το πώς είναι δυνατόν ένας παίκτης που προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία να κοστείζει ένα εκ. λίρες.

Όταν τον αποκτήσαμε ήρθε και με ευχαρίστησε που του άλλαξα τη ζωή. Δεν είχε κερδίσει ποτέ τόσα χρήματα στην καριέρα και ήταν ενθουσιασμένος αφού από το πουθενά είχε βρεθεί στην Τσάμπιονσιπ. Τότε άρχισε να πίνει αλκοόλ κάθε μέρα. Δεν γνωρίζαμε κάτι γι αυτό. Κάποιος μου ότι ερχόταν στις προπονήσεις και ήταν ακόμη μεθυσμένος. Τότε τον έπιασα και του είπα: 'Θα σου διακόψουμε το συμβόλαιο και θα σε αφήσουμε ελεύθερο. Μην περιμένεις να κάνεις καλύτερη καριέρα'.

Αυτός έλεγε ότι δεν ήξερε πως να φερθει και πως να διαχειριστεί τα πολλά χρήματα που έβγαζε. Τον ρώτησα αν αυτό του φαινόταν σωστό ή ήθελε πραγματικά να ακολουθήσει έναν νέο δρόμο. Τον έκανα να σκεφτεί πως θα ήθελε να είναι η ζωή του. Του είπα ότι επένδυσα σε εκείνον και ότι τον είχα εμπιστευθεί και κατάλαβε. Μετά από αυτή τη συζήτηση, έκοψε το ποτό και άρχισε να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Η φυσική του κατάσταση δεν ήταν όπως είναι τώρα. Πιστεύαμε ότι θα είχε βελτίωση, αλλά δεν είχαμε ιδέα για το πόσο καλός μπορούσε να γίνει. Πλέον έχει προσαρμοστεί, έχει δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και είναι διαφορετικός και πολύ καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βάρντι: Από την απόρριψη και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην παγκόσμια υπόκλιση!
Οι πανηγυρισμοί των παικτών από τα μάτια της κυρίας Βάρντι
Στιβ Γουόλς: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Λέστερ
Ο Ρανιέρι "έσπασε" το ρεκόρ του Μουρίνιο
Ο Βάρντι ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του
Ρίσκαρε 100 λίρες για τη Λέστερ και σήμερα πανηγυρίζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK