Ο Βενγκέρ βρήκε... χορηγό για να κάνει μεταγραφές

Χρήματα για να φτιάξει μία ανταγωνιστική Άρσεναλ έψαχνε ο Αρσέν Βενγκέρ και χρήματα βρήκε. Για την ακρίβεια πάνω από 225.000.000€! Χρειάστηκε βέβαια βοήθεια από τα Εμιράτα.

Arsenal manager Arsene Wenger reacts towards Arsenal fans as he leaves the pitch after the final whistle during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Bet365 Stadium in Stoke on Trent, England, Saturday, Aug. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
wenger AP IMAGES

Μετά την απόκτηση των Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν και την ανανέωση του συμβολαίου του Μεσούτ Εζίλ, ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει 2-3 πινελιές ακόμα για να μπορέσει να κάνει ξανά ανταγωνιστική την Άρσεναλ.

Αυτό απαιτεί χρήματα. Πολλά χρήματα. Ποιοι τα έχουν; Κινέζοι και Άραβες. Έτσι, η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την "Emirates" με σκοπό να συνεχίσει να είναι χορηγός στη φανέλα μέχρι το 2023-2024!

Τα χρήματα θα ξεπεράσουν τα 225.000.000€ και δεν αποκλείεται να αυξηθούν κι άλλο, αν σε αυτό το διάστημα έρθουν επιτυχίες (τίτλοι). Η συγκεκριμένη συμφωνία θα είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου σε χρονική διάρκεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK