Οι Kiss πρόδωσαν την (ποδοσφαιρική) ταυτότητά τους!

Μην γυρίσετε το δίσκο ανάποδα γιατί τo "I was made for loving you" κρύβει ένα επικίνδυνο μήνυμα. Αποκαλύπτει πως οι Kiss το έχουν γράψει για την... Τσέλσι!

Οι Kiss πρόδωσαν την (ποδοσφαιρική) ταυτότητά τους!

Οι μάσκες (των Kiss) έπεσαν και όλοι πλέον γνωρίζουν τι κρύβουν πίσω από το έντονο μακιγιάζ: τέσσερις "σκληροπυρηνικούς" οπαδούς της Τσέλσι.

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δημοσιεύτηκε πριν από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο. Το περιεχόμενό του δεν αφορούσε αποκλειστικά το παιχνίδι του "Στάμφορντ Μπριτζ", αλλά συνολικά την πορεία των "μπλε" στην Premier League.

"Στην αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο, την Τσέλσι, σας ευχόμαστε τα καλύτερα στη μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η χρονιά σας, μην το ξεχνάτε. Και απολαύστε την κιθάρα, ροκάροντας", είπαν μ' ένα στόμα μια φωνή τα μέλη της αμερικανικής μπάντας.

Λέτε τώρα στα γεράματα ν' αλλάξουν το Detroit Rock City σε... London; Θα τους συγχωρέσουμε και θα βάλουμε τέρμα το "rock and roll all nite".

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ