Ομάδα της Premier προσφέρει διαρκείας με μόλις 100 λίρες!

Είναι δυνατόν να μπορείς να δεις διά ζώσης την ομάδα σου στην Premier League δίνοντας μόνο 100 λίρες για μία ολόκληρη σεζόν; Και όμως μία ομάδα έκανε αυτή την τρελή προσφορά!

Ομάδα της Premier προσφέρει διαρκείας με μόλις 100 λίρες!

Η Χάντερσφιλντ κατάφερε μέσω των play off να πετύχει τον ιστορικό προβιβασμό στην Premier League και λίγες εβδομάδες αργότερα κάποιοι οπαδοί της έγιναν ακόμα περισσότερο ευτυχισμένοι χάρη στον πρόεδρο της ομάδας που απέδειξε πως διαθέτει γερή μνήμη..

Πρόκειται για τον Ντιν Χόιλ, ο οποίος είχε υποσχεθεί το 2010 που είχε αναλάβει τα ηνία, πως όλοι οι φανς της ομάδας που θα ανανέωαν κάθε χρόνο το εισιτήριο διαρκείας τους επί δικής του θητείας θα δέχονταν κάποια επιβράβευση σε περίπτωση που οι "Terriers" έπαιρναν κάποτε το εισιτήριο για την Premier League.

Ομάδα της Premier προσφέρει διαρκείας με μόλις 100 λίρες!

Ε λοιπόν αυτή η ιστορική στιγμή έγινε πραγματικότητα μετά από αναμονή 45 ετών για το σύλλογο και όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης από το σάιτ του συλλόγου "πάνω από 4.000 άνθρωποι που είχαν εισιτήριο διαρκείας όλες τις σεζόν της προεδρίας του Ντιν Χόιλ θα ενημερωθούν για το δώρο τους μέσω e-mail που τους εστάλη".

Τι περιελάμβανε το mail; Ουσιαστικά ο κάθε φίλαθλος έχει τρεις επιλογές: Η πρώτη είναι να πάρει πίσω τις 99 από τις 199 λίρες που κοστίζει το εισιτήριο διαρκείας του, η δεύτερη είναι να πάρει πίσω δωροεπιταγή 110 λιρών (από τις 199 που δίνει για την κάρτα του) όπου θα μπορεί να την ξοδέψει στη μπουτίκ του συλλόγου ή να ξοδέψει τις 99 λίρες που θα του επιστραφούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Town Foundation", με τη διοίκηση να συνεισφέρει από την πλευρά της άλλες 26 λίρες.

Περιττό να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη κίνηση έχει τύχει αποθεωτικής υποδοχής όχι μόνο από τους ευεργετημένους φίλους της Χάντερσφιλντ αλλά και από οπαδούς άλλων ομάδων που βλέπουν μία διοίκηση να κάνει πράξη μία παλιά υπόσχεση και να ενισχύει τους δεσμούς τους με τον κόσμο της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK