Οπαδός της Τότεναμ τις "έφαγε" επειδή τον πέρασαν για αντίπαλο

Το Σάββατο η Τότεναμ έχασε από την Τσέλσι και την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του FA Cup. Ένα παιχνίδι που θα το θυμάται σίγουρα ένας οπαδός της, που πιάστηκε από τους φίλους της ομάδας του και κατέληξε στο νοσοκομείο! (PHOTOS)

Tottenham Hotspur's Dele Alli, center, celebrates scoring his side's second goal with Son Heung-min, left, and Jan Vertonghen during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham Hotspur's Dele Alli, center, celebrates scoring his side's second goal with Son Heung-min, left, and Jan Vertonghen during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Στην Αγγλία ανέκαθεν γνωρίζαμε πως οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα ένθερμοι. Λίγο η ένταση του αγώνα, λίγο η δίψα για νίκη, πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες ακραίων περιστατικών μεταξύ οπαδών. Αλλά αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Τότεναμ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι έκαναν; Έπιασαν και χτύπησαν έναν οπαδό της ομάδας τους, νομίζοντας πως είναι φίλος της Τσέλσι!

Ο άτυχος της υπόθεσης είναι ο Μάικλ Βόλερ, που μάλιστα δούλευε και ως κηπουρός στο προπονητικό κέντρο των "σπιρουνιών", που είχε βρεθεί στον ημιτελικό του FA Cup με την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ενώ έφευγε από το στάδιο, ο 23χρονος πιάστηκε από οπαδούς της Τότεναμ, και αυτοί θεωρώντας πως είναι αντίπαλος άρχισαν να τον χτυπάνε! Αποτέλεσμα; Πρησμένα μάγουλα και μάτια όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες:

Οπαδός της Τότεναμ τις "έφαγε" επειδή τον πέρασαν για αντίπαλο
© METROPOLITAN POLICE
Οπαδός της Τότεναμ τις "έφαγε" επειδή τον πέρασαν για αντίπαλο
© METROPOLITAN POLICE

Να πηγαίνεις στο γήπεδο να δεις την ομάδα σου και να καταλήγεις στο νοσοκομείο από άλλους οπαδούς που την υποστηρίζουν. Μη σου τύχει!

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK