Όριο στις τιμές των εισιτηρίων βάζει η Premier League

Στις 30 λίρες Αγγλίας (39 ευρώ) ορίστηκε το "ταβάνι" στις τιμές των εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της Premier League, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όριο στις τιμές των εισιτηρίων βάζει η Premier League

Ευχάριστα νέα για τους Άγγλους φιλάθλους. Όπως ανακοίνωσε το βρετανικό "SkySports", η διοργανώτρια αρχή της Premier League αποφάσισε να ορίσει ταβάνι στις τιμές των εισιτηρίων των εκτός έδρας αγώνων.

Έτσι, καμία ομάδα δεν θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για εκτός έδρας αγώνες σε τιμή που θα ξεπερνά τις 30 λίρες (39 ευρώ)! H απόφαση αυτή θα ισχύει από την επόμενη σεζόν και θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Θυμίζουμε ότι οι ακριβές τιμές στα εισιτήρια είχαν γίνει μεγάλο θέμα φέτος στην Premier League, με πολλούς φιλάθλους ομάδων να αποχωρούν κατά τη διάρκεια των αγώνων από τα γήπεδα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα