Ούτε το γκολ ούτε νίκη της Λίβερπουλ πανηγύρισε ο Σαλάχ

Με... σέντρα του Γουίλιαν η Τσέλσι ισοφάρισε στο 85' και το ντέρμπι στο "Άνφιλντ" έληξε ισόπαλο 1-1, στερώντας από τον Σαλάχ την ευκαιρία να χαρίσει με το δικό του γκολ μια μεγάλη νίκη στη Λίβερπουλ.

Liverpool's Mohamed Salah, right, and Chelsea's Cesar Azpilicueta during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, right, and Chelsea's Cesar Azpilicueta during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μέχρι το 84ο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο άνθρωπος του μεγάλου αγώνα στο Άνφιλντ. Σ' ένα ματς που κυλούσε στα μέτρα της Τσέλσι ο Αιγύπτιος είχε σπάσει τον... κλοίο και είχε ανοίξει το σκορ στο 65'.

Κόντρα όμως στη χαρά των υπολοίπων δεν πανηγύρισε. Είτε γιατί ανήκε στην Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2016 είτε γιατί οι μέρες είναι πένθιμες για τον αιγυπτιακό λαό, ο Σαλάχ σήκωσε απλώς τα χέρια και περίμενε τους άλλους να τον αγκαλιάσουν.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Σαλάχ Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Γι' αυτό και μόνο θα ήταν το πρόσωπο του ματς. Έλα όμως πέντε λεπτά πριν από το φινάλε ο Γουίλιαν τού... έκλεψε τη δόξα. Μια και χωρίς να βλέπει που είναι ο Μινιολέ έπιασε μια σέντρα-σουτ που κατέληκε στα δίχτυα της Λίβερπουλ και έφερε το τελικό 1-1 και τον Κόντε σε ημιάγρια κατάσταση να πανηγυρίζει δίχως τέλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK