Πάει για το "μπαμ" με Νταβίντ Λουίζ η Τσέλσι

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ, τον οποίο πούλησε με ποσό-μαμούθ πριν δύο χρόνια στη γαλλική ομάδα. Διαβάστε πόσα χρήματα προσφέρουν οι Λονδρέζοι για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Πάει για το "μπαμ" με Νταβίντ Λουίζ η Τσέλσι

To "μπαμ" με την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ επιδιώκει να κάνει η Τσέλσι λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι "μπλε" κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 37.600.000 ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2014 οι Λονδρέζοι πούλησαν τον 29χρονο άσο στους Παριζιάνους για 58.700.000 ευρώ, ένα ποσό που αποτελεί μέχρι και σήμερα ρεκόρ για αμυντικό. Ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει επιτακτικά τη μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού απ' τους διοικούντες την Τσέλσι.

Παρ' όλα αυτά, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό, αφού τόσο η Μίλαν όσο κι η Νάπολι αρνήθηκαν τις προσφορές για τους Αλέσιο Ρομανιόλι και Καλιντού Κουλιμπαλί αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά στον Νταβίντ Λουίζ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής εξαιτίας της μέτριας παρουσίας του στο ντέρμπι με την Μονακό. Πάντως, σύμφωνα με την "Equipe", οι Παριζιάνοι δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να χάσουν τον Βραζιλιάνο άσο.

Την ίδια ώρα, απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο στην Τσέλσι έναντι 26.000.000 ευρώ απ' τη Φιορεντίνα. Ο Ισπανός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας των "μπλε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK