Απαγόρευση εισόδου επειδή ήταν... όρθιος!

Επίσημο γράμμα σε έναν οπαδό της, έστειλε η Τσέλσι, με το οποίο του απαγορεύει την είσοδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την Premier League, επειδή στεκόταν συνεχώς όρθιος στους αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Απαγόρευση εισόδου επειδή ήταν... όρθιος!

Που να το φανταζόταν αυτό που θα διάβαζε, μόλις άνοιγε το γράμμα που έλαβε από τον αγαπημένο του σύλλογο, ο οπαδός της Τσέλσι. Με το γράμμα που του έστειλε η ομάδα λοιπόν, του απαγόρευε την είσοδο για το τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας, ενάντια στη Νόριτς.

Ο λόγος; Επειδή στεκόταν όρθιος καθ' όλη διάρκεια της σεζόν, εμποδίζοντας τους φιλάθλους που κάθονταν πίσω του να δουν άνετα τα παιχνίδια. Μάλιστα όπως αναφέρει το γράμμα, ο οπαδός είχε λάβει νωρίτερα, προειδοποιητικό μήνυμα από το φίλαθλο και κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας που καθόταν πίσω του, επειδή τον παρεμπόδιζε να δει το ματς, εξαιτίας της επιμονής του να στέκεται όρθιος!

Στο τέλος της επιστολής, η ομάδα τον προειδοποιεί πως αν συνεχίσει να μην κάθεται στη θέση του, θα του απαγορευτεί η είσοδος για όλη τη χρονιά. Δείτε το γράμμα που έλαβε ο οπαδός της Τσέλσι:

Απαγόρευση εισόδου επειδή ήταν... όρθιος!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μουρίνιο διαψεύδει τον εαυτό του ξανά και ξανά

Απίστευτο τρολάρισμα: Ο Μαρσέλο "μιλά" για το πούλμαν του Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK