Τρομερά πειράγματα μεταξύ Βενγκέρ-Φέργκιουσον

Ένα απολαυστικό VIDEO έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες στο οποίο πρωταγωνιστές είναι οι Αρσέν Βενγκέρ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τα πειράγματα μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν.

Τρομερά πειράγματα μεταξύ Βενγκέρ-Φέργκιουσον

Ένα απολαυστικό VIDEO έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο οποίο πρωταγωνιστές είναι ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και του επί 27 χρόνια προπονητής της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι δύο... άσπονδοι εχθροί τέθηκαν αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές στο Νησί καθοδηγώντας τις ομάδες τους, κι ακόμη κι αν δεν έτρεφαν συμπάθεια ο ένας για τον άλλο, υπήρχε ένας σεβασμός για το έργο του αντιπάλου.

Βενγκέρ και Φέργκιουσον λοιπόν είχαν βρεθεί πριν χρόνια στην ίδια σκηνή στο πλαίσιο μιας δεξίωσης που διοργάνωσε η Ένωση Προπονητών στο Νησί και οι ατάκες μεταξύ τους έδωσαν και πήραν!

Πιο συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στο VIDEO που ακολουθεί (από τη μέση και μετά) αν και υπάρχει φιλική διάθεση, ο ένας προσπαθεί να την πει στον άλλο! Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Βενγκέρ για το ποιον παίκτη της Γιουνάιτεντ θα ήθελε στην ομάδα του, απάντησε κατηγορηματικά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο (τότε αγωνιζόταν στην ομάδα του Φέργκιουσον), δηλώνοντας πως "ήμουν τόσο κοντά, μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες". Μετά από αυτή την απάντηση μάλιστα, ο Σκωτσέζος προσπάθησε να τον χτυπήσει με το μικρόφωνό του!

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν συμπαθεί ο ένας τον άλλο η απάντηση κι από τους δύο ήταν πως "υπάρχει σεβασμός", ώσπου πετάχτηκε ο Φέργκιουσον και προειδοποίησε: "Περιμένετε μέχρι το επόμενο ματς".

Απολαύστε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK