Από την Premier League στη Eurovision

Κάποτε ο Νίκι Μπάιρν φορούσε τα γάντια της Λιντς Γιουνάιτεντ και βρέθηκε μια... ανάσα από τη συμμετοχή του σε ματς της Premier League. Φέτος, εκπροσωπεί την Ιρλανδία στη Eurovision.

Από την Premier League στη Eurovision

Ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής, αλλά πλέον κάνει καριέρα στο τραγούδι. Ο λόγος για τον Νίκι Μπάιρν, ο οποίος βρέθηκε μια... ανάσα μακριά από τη συμμετοχή του στην Premier League τη δεκαετία του 90 και φέτος θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα, το 1995 φόρεσε τη φανέλα της Λιντς Γιουνάιτεντ και την ίδια χρονιά βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για παιχνίδι της Premier League κόντρα στη Σαουθάμπτον. Αυτό ήταν και το... ταβάνι του, αφού η καριέρα του κάτω από τα γκολποστ πήρε την... κατιούσα.

Πλέον, στα 37 του, αναζητά τη δόξα που δεν γνώρισε στο ποδόσφαιρο, έχοντας στο παρελθόν αποτελέσει μέλος του άκρως επιτυχημένου ιρλανδέζικου γκρουπ "Westlife" που έφτασε να πουλήσει 45 εκατομμύρια δίσκους.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ