Ατύχησε ο οπαδός της Έβερτον από τη Μαλαισία

Το νέο της αναβολής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστο για έναν οπαδό των "ζαχαρωτών", ο οποίος ταξίδεψε από τη Μαλαισία για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Ατύχησε ο οπαδός της Έβερτον από τη Μαλαισία

Ο Ρίτσαρντ Γουί, ο οποίος είναι υποστηρικτής της Έβερτον για περισσότερα από 30 χρόνια, ταξίδεψε από τη Μαλαισία στην Αγγλία, προκειμένου να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στο "Γκούντισον Παρκ", κάνοντας μάλιστα και ένα tweet ενθουσιασμού στον λογαριασμό του στο twitter.

Για κακή του τύχη όμως, οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του αγώνα με αποτέλεσμα ο Γουί να μείνει με την... χαρά. Το ταξίδι του ωστόσο δεν πήγε χαμένο, καθώς κατάφερε να συναντήσει από κοντά τον τεχνικό της Έβερτον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και τον διεθνή αμυντικό, Λέιτον Μπέινς.

Τη συμπαράστασή της στον άτυχο οπαδό εξέφρασε και η στοιχηματική εταιρεία "Coral", η οποία μέσω του λογαριασμού της στο twitter διαβεβαίωσε τον Γουί πως θα φροντίσει την επόμενη φορά να δει live τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK