Διάσημος Άγγλος διαιτητής τιμωρήθηκε γιατί πήγε σε... συναυλία

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν θα διαιτητεύσει το προσεχές σαββατοκύριακο αγώνα της Premier League, ύστερα από ποινή που του επιβλήθηκε επειδή παραβίασε το πρωτόκολλο.

Διάσημος Άγγλος διαιτητής τιμωρήθηκε γιατί πήγε σε... συναυλία
© GETTY IMAGES

Ο Άγγλος διαιτητής ταξίδεψε με το δικό του αμάξι για να "σφυρίξει" τον αγώνα της Γουέστ Μπρόμιτς με την Κρίσταλ Πάλας, επειδή ήθελε να επιστρέψει γρήγορα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Νιούκαστλ για να παρακολουθήσει μία... συναυλία του Εντ Σίραν.

Οι κανονισμοί της αγγλικής ομοσπονδίας είναι αυστηροί και τονίζουν πως ο διαιτητής πρέπει να ταξιδεύει παρέα με τους βοηθούς του στους αγώνες, για λόγους ασφαλείας και ακεραιότητας.

Ο Κλάτενμπερκ δεν τήρησε το πρωτόκολλο και για ακόμα ένα λόγο. Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μίλησε με τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Νιλ Γουόρνοκ. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται, καθώς το πρωτόκολλο τονίζει πως ο διαιτητής μπορεί να μιλήσει με τους προπονητές, μόνο αν οι βοηθοί του είναι παρόντες ή αν έχει πάρει την άδεια από τον παρατηρητή.

Πολλαπλά τα... παραπτώματα για τον Κλάτενμπεργκ, παρά το γεγονός πως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαιτητές στην Αγγλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK