Επίθεση Αντεμπαγιόρ στον αδελφό του: "Μου έκλεψε φανέλες των Ζιντάν, Φοέ και ένα περιδέραιο αξίας 30.000 ευρώ"

Ο άσος της Τότεναμ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, συνέχισε τις αποκαλύψεις για την οικογένεια του, κατηγορώντας αυτή τη φορά τον αδελφό του ως κλεπτομανή.

Επίθεση Αντεμπαγιόρ στον αδελφό του: "Μου έκλεψε φανέλες των Ζιντάν, Φοέ και ένα περιδέραιο αξίας 30.000 ευρώ"

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ με μία ανάρτηση του στο facebook, έκανε κατάθεση ψυχής για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με την οικογένεια του.

Ο άσος της Τότεναμ, επέστρεψε με νέα ανάρτηση, εξαπολύοντας αυτή τη φορά τα... βέλη του προς τον αδελφό του, Ροτιμί, χαρακτηρίζοντάς τον κλεπτομανή.

Σύμφωνα με τον 31χρονο επιθετικό, ο Ροτιμί του έκλεψε μία φανέλα του αδικοχαμένου Μαρκ Βιβιέν Φοέ, μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ζινεντίν Ζιντάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς κι ένα περιδέραιο αξίας 30.000 ευρώ που είχε αγοράσει για τη μητέρα του.

Παράλληλα, ο Αντεμπαγιόρ κατηγόρησε τον αδελφό του πως ήταν ο κύριος υπαίτιος για τον τσακωμό του με τον καλό φίλο του, Ζακ Σονγκό, καθώς έκλεψε από τον γιο του παλαίμαχου άσου ένα Playstation!

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Ροτιμί στα 13 του χρόνια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του, επειδή έκανε κάτι πολύ κακό, χωρίς όμως να αναφέρει λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονιστικές εξομολογήσεις του Αντεμπαγιόρ για την οικογένεια του

News 24/7

24MEDIA NETWORK