Γκασκόιν: "Πήρα κοκαΐνη, έκανα αποτοξίνωση, έχω πέσει στο δρόμο μεθυσμένος"

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ για την αυτοβιογραφία του, ο Πολ Γκασκόιν μίλησε επί παντός επιστητού, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Γκασκόιν: "Πήρα κοκαΐνη, έκανα αποτοξίνωση, έχω πέσει στο δρόμο μεθυσμένος"

Η ιστορία του Πολ Γκασκόιν είναι πάνω κάτω γνωστή. Ένας παίκτης με περίσσιο ταλέντο, που ο εθισμός του όμως στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά τον οδήγησαν στην κατιούσα. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκε εσπευσμένα να νοσηλευτεί.

Το Νοέμβρη του 2014 μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και παρουσίασε εκπληκτική αλλαγή, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ούτως ώστε να ξεπεράσει σιγά σιγά τον εθισμό του.

Χθες (9/6) μάλιστα, έκανε πρεμιέρα και το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του και με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Γκασκόιν παραχώρησε συνέντευξη στην " Telegraph" και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ζωή του.

"Μπορώ να σου απαντήσω ότι ερώτηση θες. Οποιαδήποτε στον κόσμο. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έχω πάρει κοκαΐνη. Χώρισα. Μπήκα σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Έχω πέσει στο δρόμο μεθυσμένος. Είχα σημαντικούς ανθρώπους που με βοήθησαν να σηκωθώ στα πόδια μου. Έχω εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ή μάλλον, δεν έχω κάνει σεξ με την Μις Κόσμος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Γκάζα".

Θυμηθείτε τον εκπληκτικό Πολ Γκασκόιν στο παρακάτω VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK