Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι της δεκαετίας

Ο Τζέισον Πάντσεον κατάφερε να ξεπεράσει και τον Σέρχιο Ράμος, στη μάχη για το χειρότερο πέναλτι της δεκαετίας, μετά από την εκτέλεσή του στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι της δεκαετίας

Ο Άγγλος εξτρέμ ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης μετά από την ανατροπή του Μαρουάν Σαμάκ από τον Μουσά Ντεμπέλε, αλλά η... κακή μέρα φάνηκε από την αρχή.

Την ώρα που ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έπαιρνε φόρα, συγκρούστηκε με τον διαιτητή της συνάντησης, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Έτρεξε προς τη βούλα, σούταρει με το αριστερό κι έστειλε την μπάλα στην... στρατόσφαιρα.

Λίγα λεπτά μετά από την εκτέλεση, ο Πάντσεον πήρε... μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον για τη σελίδα του στη Wikipedia: "Αμέσως μετά από την απώλεια, υπέγραψε 5ετή συμφωνία με την ομάδα του Μάντσεστερ που μάχεται για την παραμονή. Ο προπονητής σερ Ντέιβιντ Μόγες ήταν σε κατάσταση σοκ όταν επετεύχθη η συμφωνία. 'Ο Τζέισον έχει όλο το ταλέντο που ψάχνουμε αυτήν τη στιγμή. Όλοι μας εδώ εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στον σύλλογό μας', δήλωσε".

Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι της δεκαετίας

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δανεικός από τη Σαουθάμπτον παίκτη πρωταγωνιστεί σε κάποιο χιουμοριστικό highlight. Είχε προηγηθεί η περσινή ξαφνική... εγκατάλειψη του αγωνιστικού χώρου, διότι τον... καλούσε η φύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK