"Ξάπλωσε" παλαιστή του WWE ο Ρούνεϊ επειδή τον προσέβαλε!

Σε αγώνα WWΕ παρευρέθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, όμως όταν έγινε αντιληπτός από τους παλαιστές τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά. Δείτε τι συνέβη όταν ο ύψους 2 μέτρων και 112 κιλών Γουέιντ Μπάρετ προσέβαλε τον Άγγλο και την Γιουνάιτεντ!

Σε αγώνα WWE παρευρέθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ μαζί με τον 6χρονο γιο του, Κάι, καθώς και τους πρώην συμπαίκτες του, Ράιαν Γκιγκς και Ντάρεν Φλέτσερ. Αλλά τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τον παλαιστή, Γουέιντ Μπάρετ, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και άσκησε δριμεία κριτική στον Άγγλο:

"Σε αυτό το ρινγκ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ωστόσο λυπάμαι για τον γιο σου που πρέπει να κάθεται να βλέπει τον πατέρα του να αποτυγχάνει. Επειδή η αλήθεια είναι πως αυτό γίνεται κάθε φορά που πατάς στο γήπεδο", τα λόγια του.

Ο Ρούνεϊ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον ύψους 2 μέτρων και 112 κιλών και με ένα χαστούκι τον "ξάπλωσε" στο πάτωμα.

Λίγη ώρα αργότερα ο Μπάρετ έγραψε στο twitter του: "Κατευθύνομαι στο Ολντ Τράφορντ, ελπίζω ο Ρούνεϊ να έχει τα κότσια να με συναντήσει εκεί".

Όπως γίνεται φυσικά εύκολα αντιληπτό, το σκηνικό ήταν φτιαχτό, όμως το απόλαυσαν τόσο οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ, όσο και ο γιος του Ρούνεϊ. Άλλωστε εδώ που τα λέμε ο Άγγλος τα πάει καλά με τις μπουνιές αν κρίνουμε από τον γνωστό του πανηγυρισμό:

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα