"Ξάπλωσε" παλαιστή του WWE ο Ρούνεϊ επειδή τον προσέβαλε!

Σε αγώνα WWΕ παρευρέθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, όμως όταν έγινε αντιληπτός από τους παλαιστές τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά. Δείτε τι συνέβη όταν ο ύψους 2 μέτρων και 112 κιλών Γουέιντ Μπάρετ προσέβαλε τον Άγγλο και την Γιουνάιτεντ!

"Ξάπλωσε" παλαιστή του WWE ο Ρούνεϊ επειδή τον προσέβαλε!
© WWE.COM

Σε αγώνα WWE παρευρέθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ μαζί με τον 6χρονο γιο του, Κάι, καθώς και τους πρώην συμπαίκτες του, Ράιαν Γκιγκς και Ντάρεν Φλέτσερ. Αλλά τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τον παλαιστή, Γουέιντ Μπάρετ, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και άσκησε δριμεία κριτική στον Άγγλο:

"Σε αυτό το ρινγκ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ωστόσο λυπάμαι για τον γιο σου που πρέπει να κάθεται να βλέπει τον πατέρα του να αποτυγχάνει. Επειδή η αλήθεια είναι πως αυτό γίνεται κάθε φορά που πατάς στο γήπεδο", τα λόγια του.

Ο Ρούνεϊ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον ύψους 2 μέτρων και 112 κιλών και με ένα χαστούκι τον "ξάπλωσε" στο πάτωμα.

Λίγη ώρα αργότερα ο Μπάρετ έγραψε στο twitter του: "Κατευθύνομαι στο Ολντ Τράφορντ, ελπίζω ο Ρούνεϊ να έχει τα κότσια να με συναντήσει εκεί".

Όπως γίνεται φυσικά εύκολα αντιληπτό, το σκηνικό ήταν φτιαχτό, όμως το απόλαυσαν τόσο οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ, όσο και ο γιος του Ρούνεϊ. Άλλωστε εδώ που τα λέμε ο Άγγλος τα πάει καλά με τις μπουνιές αν κρίνουμε από τον γνωστό του πανηγυρισμό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK