Μουρίνιο για δημοσιογράφο: "Όχι, δεν δέχομαι ερώτηση από αυτόν"

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου του, ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε για την τιμωρία που του επέβαλε η Αγγλική Ομοσπονδία, όμως όταν ένας δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μία διευκρινιστική ερώτηση αρχικά τον αγνόησε και στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει. Δείτε το VIDEO.

Μουρίνιο για δημοσιογράφο: "Όχι, δεν δέχομαι ερώτηση από αυτόν"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε γι' ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων, για αρνητικό λόγο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου του, ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε την απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας να τον τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο 50.000 λιρών, αλλά κι απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα ματς, λόγω των όσων δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Ο "Special One" χαρακτήρισε "ντροπιαστικό" το πρόστιμο, ενώ τόνισε πως η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο του προκάλεσε έκπληξη. Ο 52χρονος προπονητής ήταν εμφανώς εκνευρισμένος κι αγνόησε επιδεικτικά ερώτηση δημοσιογράφου.

Μάλιστα, φαίνεται πως ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρχε... προηγούμενο, αφού όταν ο υπεύθυνος της εκδήλωσης θέλησε να δώσει τον λόγο στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο ο Μουρίνιο αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση, λέγοντας χαρακτηριστά "όχι, όχι αυτόν".

Δείτε το VIDEO:

Η αντίδρασή του θύμισε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου είχε "στραβώσει" με ερώτηση δημοσιογράφου για τον Ράιαν Γκιγκς και ζήτησε από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του απαγορευτεί η είσοδος στην επόμενη.

Θυμηθείτε το σκηνικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξέσπασμα Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν μου έβαλαν και ηλεκτρονικό βραχιόλι"

Τσουχτερό πρόστιμο και μία αγωνιστική στον Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK