Ο Αζάρ πέρασε τη μπάλα ανάμεσα από 10.000 φλιτζάνια καφέ

Πόσο δύσκολο είναι άραγε να περάσεις τη μπάλα ανάμεσα από 10.000 φλιτζάνια του καφέ χωρίς να σπάσεις κανένα; Ο Εντέν Αζάρ πάντως το πέτυχε και το VIDEO είναι απολαυστικό.

Ο Αζάρ πέρασε τη μπάλα ανάμεσα από 10.000 φλιτζάνια καφέ

Μια πρωτότυπη ιδέα για να διαφημιστεί βρήκε η γνωστή εταιρία μπισκότων "lotus". Ζήτησε από τον άσο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, να κάνει ένα σουτ και να περάσει τη μπάλα από ένα μικρό άνοιγμα, ανάμεσα από 10.000 φλιτζάνια του καφέ!

Ο Βέλγος αφού στην αρχή ήταν διστακτικός και φοβόταν για το αποτέλεσμα, τελικά τα κατάφερε! Τώρα το πόσες φορές το προσπάθησε και το πόσα φλιτζάνια έσπασε για να το πετύχει... αυτό δεν το ξέρουμε.

Δείτε το VIDEO:

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα