Ο Φιρμίνο έπαθε... Ρος Γκέλερ!

Οι φίλοι της Λίβερπουλ έπαθαν ένα μικρό... σοκ όταν είδαν τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να γελά δίπλα στον Κοουτίνιο. Tο χαμόγελο του ήταν πιο λαμπερό και από ασβέστη (φωτογραφία)!

Ο Φιρμίνο έπαθε... Ρος Γκέλερ!

Με τόσες και τόσες επαναλήψεις είναι απίθανο να μην έχετε δει το επεισόδιο της γνωστής σειράς "Φιλαράκια", όπου ο Ρος κάνει λεύκανση στα δόντια του. Μόνο που το παράκανε με αποτέλεσμα να... λάμπει ολόκληρος.

Κάπως έτσι την πάτησε και ο Βραζιλιάνος άσος της Λίβερπουλ. Έκανε έναν καθαρισμό στα δόντια, έριξε και μία λεύκανση μόνο που το αποτέλεσμα είναι κάπως... too much.

Φυσικά στο twitter έγινε ένας μικρός χαμός με τις ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη:

- Το χαμόγελο του είναι πιο λαμπερό και από της Γιουνάιτεντ.

- Μου θυμίζει τον Ρος Γκέλερ.

Μέχρι και η Λίβερπουλ αστειεύτηκε στον λογαριασμό της στο twitter!Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ