Το ελληνικό tattoo του Μπεγερίν ελέω... Call Of Duty

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν έχει στο αριστερό χέρι του ένα τατουάζ γραμμένο στα ελληνικά εξαιτίας του ηλεκτρονικού παιχνιδιού "Call Of Duty". Δείτε τη PHOTO.

Ο Έκτορ Μπεγερίν έχει εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του την τελευταία διετία, αποτελώντας το νέο μεγάλο αστέρι της Άρσεναλ στη θέση του δεξιού μπακ. Παρότι είναι μόλις 20 ετών, ο άσος των "κανονιέρηδων" έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στα τατουάζ.

Μάλιστα, ένα εξ αυτών είναι γραμμένο στα ελληνικά. O λόγος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι το ηλεκτρονικό παιχνίδι "Call Of Duty".

"Το χτύπησα στις πρώτες διακοπές με τους συμπαίκτες μου, Γιον Τοράλ, Έμι Μαρτίνεθ και Ιγκνάσιο Μικέλ. Ήμασταν στην Ελλάδα και συνηθίζαμε να παίζουμε Call Of Duty. Το ψευδώνυμό μας ήταν 'tato', το οποίο στα ισπανικά σημαίνει 'αδέρφια'. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να το χτυπήσω στο ελληνικό αλφάβητο ώστε να θυμάμαι τη φιλία μας. Κρατάμε μέχρι και σήμερα επαφές, παρότι βρισκόμαστε σε διαφορετικές χώρες", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπεγερίν.

Δείτε τη PHOTO:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ελληνικό τατουάζ του Φιρμίνο

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα