Τραυματίστηκε φορώντας το παπούτσι του ο Κάρολ

Οι τραυματισμοί για τον Άντι Κάρολ δεν έχουν τελειωμό, όμως ο τελευταίος που υπέστη αποτελεί ίσως έναν από τους πιο παράξενους στην ιστορία!

Τραυματίστηκε φορώντας το παπούτσι του ο Κάρολ

Ένα νέο τραυματισμό που θα τον κρατήσει για 7 με 10 ημέρες εκτός δράσης υπέστη ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Άντι Κάρολ. Ο υψηλόσωμος παίκτης βέβαια αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο μιας και κατάφερε να αυτοτραυματιστεί φορώντας το παπούτσι του!

Ναι καλά διαβάσατε! Στην προσπάθειά του να φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τραυμάτισε τον αστράγαλό του. Ο συγκεκριμένος λοιπόν τραυματισμός προστίθεται στη μεγάλη λίστα του Άγγλου που πέρυσι έχασε τη μισή χρονιά λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη στο αριστερό του γόνατο.

Να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβρη του 2012 στο πρώτο του ματς ως δανεικός από την Λίβερπουλ στη Γουέστ Χαμ, υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο (έναν μήνα έξω).

Το Νοέμβρη του 2012 γύρισε το γόνατό του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δύο μήνες έξω). Τον Μάιο του 2013 στο τελευταίο ματς της σεζόν τραυματίστηκε στην πτέρνα (7 μήνες έξω).

Τον Ιούλιο του 2014 υπέστη ρήξη χιαστών στην προετοιμασία (4 μήνες έξω) και τον Φεβρουάριο του 2015 ξανά ρήξη χιαστού (σίγουρα 4 μήνες έξω).

News 24/7

24MEDIA NETWORK