Πήγαν να πάρουν τον Ομπαμεγιάνγκ και τελικά... χάζευαν την Πόρσε του

Η Άρσεναλ πιέζει για τη μεταγραφή του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχοντας στείλει στη Γερμανία τους αρμόδιους για να ολοκληρώσουν το deal. Οι Λονδρέζοι, πάντως,αλλού είχαν τα μάτια τους. (PHOTO)

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Η Άρσεναλ έστειλε τον Ιβάν Γκαζίδη στη Γερμανία για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Πιέρ Εμερί Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ.

Ο αρμόδιος επί των μεταγραφικών κατέφθασε με το επιτελείο του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για να αρχίσουν τις συζητήσεις που έχουν εξελιχθεί σε σκληρό πόκερ για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Φαίνεται όμως ότι ο Γκαζίδης και οι άνθρωποι του ενθουσιάστηκαν, όχι μόνο με τις ικανότητες του Γκαμπονέζου στράικερ, αλλά και με το αυτοκίνητο του. Μία Πόρσε αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Τους έκανε τόσο εντύπωση που την χάζεψαν για αρκετή ώρα και ο φωτογραφικός φακός τους... έπιασε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK