Πιο φθηνή η όπερα από το γήπεδο στην Αγγλία!

Πολύ ακριβό χόμπι το να βλέπεις ποδόσφαιρο δια ζώσης στην Αγγλία. Διαβάστε και διαπιστώστε.

Πιο φθηνή η όπερα από το γήπεδο στην Αγγλία!

Την Τρίτη σας ενημερώσαμε διεξοδικά για τη διαμαρτυρία των οπαδών της Μπάγερν για τα πανάκριβα εισιτήρια της Αρσεναλ στο "Emirates". Οι Γερμανοί βγήκαν από τα ρούχα τους με τις 64 λίρες που κλήθηκαν να πληρώσουν έκαστος.

Την Τετάρτη ο "Guardian" πήγε την υπόθεση ακόμα πιο μακριά αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το να βλέπει κανείς ποδόσφαιρο στην Αγγλία δια ζώσης είναι ένα πολύ ακριβό χόμπι, πιο ακριβό ακόμα και από την όπερα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, στην όπερα του Λονδίνου μπορεί να βρεις κανείς εισιτήριο ακόμα και 11 λιρών. Στο Εθνικό Θέατρο το φθηνότερο εισιτήριο στοιχίζει 15 λίρες.

Πιο φθηνή η όπερα από το γήπεδο στην Αγγλία!

Αντιθέτως, στα γήπεδα της Πρέμιερσιπ μόνο μία ομάδα, η Γούεστ Μπρόμγουιτς, έχει το φθηνότερο μαγικό χαρτάκι για τους φιλοξενούμενους οπαδούς σε παρόμοιες χαμηλές τιμές (10 λίρες). Οι υπόλοιπες ομάδες ξεκινούν την τιμολόγηση από τις 20 λίρες για να φτάσουν ακόμα και τις 85 (Γουέστ Χαμ).

Οι οπαδοί της Αρσεναλ τέλος θα πληρώσουν τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν στα 50 ευρώ (39 λίρες), σχεδόν δηλαδή στη μισή τιμή από αυτή που πρόσφερε η ομάδα τους στους Βαυαρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ερευνα: Η σχέση της Πρέμιερ Λιγκ με τους οπαδούς στην Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK