Ποιος Μοράτα; Άλλον επιθετικό θέλει ο Κόντε...

Ο ειλικρινής Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε από αγγλικό Μέσο ποιον επιθετικό θα ήθελε στο ρόστερ του και απάντησε ορθά κοφτά για την επιλογή του αφήνοντας στην άκρη τον νεοαποκτηθέντα Άλαβρο Μοράτα. Για τον Ισπανό η Τσέλσι πλήρωσε 80.000.000 ευρώ στη Ρεάλ.

Chelsea manager Antonio Conte celebrates after Chelsea beat Stoke City 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte celebrates after Chelsea beat Stoke City 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Άλβαρο Μοράτα ήρθε στην Τσέλσι, αλλά ο Αντόνιο Κόντε άλλον επιθετικό επιθυμεί διακαώς στο ρόστερ των "Μπλε". Όπως είπε χαρακτηριστικά για τον συγκεκριμένο θα προσέφερε και πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον έχει.

"Για μένα ο Κέιν, τώρα, είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο. Εάν έπρεπε να αγοράσω έναν επιθετικό αυτόν θα έπαιρνα. Είναι ολοκληρωμένος..."

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Κόντε αποκάλυψε επίσης πως η Τσέλσι κινήθηκε για την απόκτηση του Γουόκερ, αλλά τελικά δεν τον πήρε και κατέληξε στην Σίτι με πάνω από 50.000.000 ευρώ. Ο Ιταλός πρωταθλητής με την Τσέλσι είπε επίσης: "Κάθε παίκτης είναι πανάκριβος πια για να τον αποκτήσεις. Χρειάζεται να πληρώσεις πάρα πολλά χρήματα και γι'αυτό είναι δύσκολο να βελτιώσεις το ρόστερ σου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK