Ποστάρισμα-ΕΠΟΣ για το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με την 15η σερί νίκη της στην Premier League και το πανηγύρισε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με... τρομακτικό τρόπο (PHOTOS+VIDEOS)!

Ποστάρισμα-ΕΠΟΣ για το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!

Μετά την Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γουαρδιόλα αρχίζει σιγά σιγά να γράφει ιστορία και στην Μάντσεστερ Σίτι. Το πρώτο μεγάλο κεφάλαιο άνοιξε μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης, με τους "πολίτες" να διαλύουν με 4-0 εκτός έδρας την Σουόνσι και να πανηγυρίζουν την 16η νίκη τους σε 17 αγώνες (έχουν και μία ισοπαλία, αυτήν με την Έβερτον εντός έδρας) και 15η συνεχόμενη!

Ποστάρισμα-ΕΠΟΣ για το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!

Το νούμερο "15" σημαίνει απλούστατα πως η ομάδα του Μάντσεστερ πέτυχε το ρεκόρ των... ρεκόρ αφού έκανε σκόνη και θρύψαλλα το ρεκόρ των 14 σερί νικών που είχε η Άρσεναλ από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2002 (σε δύο διαφορετικές σεζόν), ενώ οι 49 βαθμοί συνιστούν την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μετά από 17 αγωνιστικές στη μεγάλη κατηγορία.

"Όλοι στη Σίτι θα ήθελαν να συγχαρούν τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του για αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα", αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι ενώ στο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter έχει ανέβει η φωτογραφία ενός καρχαρία, με την υποσημείωση πως το σύνολο του Καταλανού είναι... sharkteam.

Ομάδα-καρχαρίας λοιπόν που τώρα οι φίλοι της μπορούν να την βρουν και σε... συλλεκτικό μπλουζάκι!

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK