Πρεμιέρα για το τραγούδι του Χίλσμπορο στα γήπεδα της Αγγλίας

Στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ για τη 17η αγωνιστική θα ακουστεί για πρώτη φορά η διασκευή του "He Ain't Heavy, He's My Brother", περίφημου τραγουδιού των "Hollies", σε μια κίνηση να συγκεντρωθούν χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο.

Πρεμιέρα για το τραγούδι του Χίλσμπορο στα γήπεδα της Αγγλίας

Το 1969 η μπάντα από το Μάντσεστερ σημείωνε τεράστια επιτυχία με το συγκεκριμένο τραγούδι και το ίδιο θέλουν να κάνουν και οι συντελεστές της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση των 96 οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία στην Αγγλία, τον Απρίλιο του 1986.

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Πρέμιερ στηρίζουν δυνατά αυτή την πρωτοβουλία και στα ημίχρονα όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής θα ακουστεί το νέο τραγούδι με φωνές σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η Ρεβέκα Φέργκιουσον. Στο βίντεο συμμετέχουν και σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες όπως ο Κένι Νταλγκλίς και ο Άλαν Χάνσεν.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του "He Ain't Heavy, He's My Brother" θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο, οι οποίες συνεχίζουν το δικαστικό τους αγώνα με ενισχυμένες πλέον ελπίδες για δικαίωση, μετά το πόρισμα του Οκτώβρη του 2012 και την αναφορά -για πρώτη φορά- στις ευθύνες της αστυνομίας.

Στο Λίβερπουλ (στο ματς των "κόκκινων" με την Άστον Βίλα), στο Μάντσεστερ, στο Λονδίνο, στο Νιούκασλ. Σε όλη την Αγγλία θα τραγουδήσουν μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο για μια υπόθεση που είναι υπεράνω χρωμάτων και συλλογικών προτιμήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK