"Προτείνουν" τον Ουάρντα σε πρώην του ΟΣΦΠ για να γίνει νέος Σαλάχ!

Εντυπωσιασμένη με τον Αμρ Ουάρντα είναι η βρετανική ιστοσελίδα "hitc.com". Τόσο πολύ που τον προτείνει... αβλεπεί σε αγγλικό κλαμπ που "ψάχνεται" να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ, έχοντας αφεντικό στις μεταγραφές έναν πρώην του Ολυμπιακού.

"Προτείνουν" τον Ουάρντα σε πρώην του ΟΣΦΠ για να γίνει νέος Σαλάχ!

Ο Αμρ Ουάρντα στην πρεμιέρα της Αιγύπτου στο Μουντιάλ κόντρα στους Ουρουγουανούς έπαιξε στη θέση του τραυματία Μοχάμεντ Σαλάχ και εντυπωσίασε.

Η αγγλική ιστοσελίδα " hitc.com" έπαθε... πλάκα με τον άσο του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή η Γουέστ Χαμ του Πελεγκίνι και του πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος πρέπει να τον πάρει άμεσα!

Ο αρθρογράφος τόνισε στην ανάλυσή του πως ο Ουάρντα δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Κάσερες και διαθέτει μεγάλη ποιότητα που στην Αγγλία μπορεί να εκτοξευθεί...

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι υπερβολές τύπου ότι με τις ικανότητες του 24χρονου "ασπρόμαυρου" η Γουέστ Χαμ και το αγγλικό ποδόσφαιρο μπορούν να βρουν έναν νέο... Μοχάμεντ Σαλάχ!

Πάντως, στα "σφυριά" το μεταγραφικό κουμάντο κάνουν ο προπονητής Πελεγκρίνι με τον Ουσίγιος. Στόχος τους είναι το λονδρέζικο κλαμπ να γεμίσει με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην φτάσει και τη νέα σεζόν να παλεύει για τη σωτηρία.

Όσον αφορά τον Ουάρντα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γραφεία του ΠΑΟΚ οι προτάσεις που θα έρθουν δεν θα είναι και λίγες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK