Δεν έγιναν οι ιατρικές εξετάσεις του Ντι Μαρία

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν πέρασε από τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις στην Ντόχα του Κατάρ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω κούρασης από το 20ωρο ταξίδι.

Δεν έγιναν οι ιατρικές εξετάσεις του Ντι Μαρία
© __SULAITI/INSTAGRAM

Λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά την υπόθεση μεταγραφής του Άνχελ Ντι Μαρία στην ομάδα τους. Ο 27χρονος άσος επρόκειτο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (03/08), όμως το ταξίδι των 20 ωρών από την Αργεντινή στο Κατάρ, τον εξάντλησε και με την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Ντόχας ζήτησε άμεσα να μεταβεί στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το πιθανότερο είναι να ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ την Τρίτη (04/08) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Θυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα "καρπωθεί" 63.000.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών, το οποίο θα του αποφέρει 11.500.000 ευρώ ετησίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK