Φέρντιναντ: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηλίθιος από τον Τέρι"

Βαριές κουβέντες ενάντια του Τζον Τέρι ξεστόμισε ο Ρίο Φέρντιναντ σε πρόσφατες δηλώσεις του. Διαβάστε τα όσα δήλωσε κατά του πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, με τον οποίο βρίσκονται στα "μαχαίρια".

Φέρντιναντ: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηλίθιος από τον Τέρι"

Το μεγάλο του μίσος προς το πρόσωπο του Τζον Τέρι αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο Άγγλος αμυντικός της ΚΠΡ μάλιστα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές κουβέντες.

"Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηλίθιος από τον Τζον Τέρι", παραδέχθηκε ο Φέρντιναντ, ο οποίος έχει να μιλήσει με τον Τέρι από το 2011. Οι δυο τους ήρθαν στα "μαχαίρια" εξαιτίας της ρατσιστικής επίθεσης του παίκτη της Τσέλσι στον αδερφό του Ρίο Φέρντιναντ, Άντον, τον Οκτώβρη του 2011.

Φέρντιναντ: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηλίθιος από τον Τέρι"

"Ήταν προδοσία. Προσπάθησε να πείσει τους πάντες ότι δεν το έκανε. Δεν μιλάω μαζί του. Ακόμα και τρία χρόνια μετά από αυτό το συμβάν, δεν μπορώ ποτέ να συγχωρήσω τον πόνο που μας προκάλεσε".

Ο Φέρντιναντ ωστόσο δεν πέταξε "καρφιά" μόνο για τον Τέρι, αλλά και για τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος πήρε το μέρος του παίκτη της Τσέλσι: "Ο Άσλεϊ ήταν για χρόνια φίλος μου. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Αλλά η φιλία μας τελείωσε την ημέρα που υπερασπίστηκε τον Τέρι. Μόλις μου το είπε ο αδερφός μου, πήγα να εκραγώ. Πρόδιδε μαζί και τον Άντον που τον γνώριζε χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK