Ρανιέρι: "Δεν θα δω το Τσέλσι-Τότεναμ"

Ο Ρανιέρι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα, αν θα δει το Τσέλσι-Τότεναμ, από το οποίο ενδέχεται να κριθεί ο τίτλος και απάντησε πως δεν θα το παρακολουθήσει, εξηγώντας τους λόγους.

Ρανιέρι: "Δεν θα δω το Τσέλσι-Τότεναμ"

Οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ θα παρακολουθήσουν παρέα το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ, από το οποίο ενδέχεται να κριθεί ο τίτλος, όμως ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα είναι μαζί τους.

Ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το τι θα κάνει την ώρα του αγώνα και εξήγησε "Τώρα θα επιστρέψω στην Ιταλία και θα γυρίζω την ίδια ώρα που θα γίνεται το Τσέλσι-Τότεναμ. Θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα μάθω το αποτέλεσμα. Θέλω να δω τη μητέρα μου. Είναι 96 ετών και θα πάω στην Ιταλία για να φάω μαζί της".

Όσον αφορά την ισοπαλία στο "Ολντ Τράφορντ", τόνισε: "Είμαι τόσο χαρούμενος επειδή φέραμε ισοπαλία απέναντι σε μία φανταστική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίζουν πολύ καλά. Χωρίς τον Βάρντι ήταν δύσκολο για μας να απλώσουμε την αμυντική γραμμή μας αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας.

Μετά το γκολ που δεχτήκαμε μείναμε ήρεμοι και σκοράραμε. Ακολούθως αποκτήσαμε πολλή αυτοπεποίθηση και παίξαμε καλύτερα. Έδωσα τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ευχαριστώ τους οπαδούς επειδή για αυτά που έχουμε κάνει έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

36η αγ.: Όρθια στο "Ολντ Τράφορντ" η Λέστερ, "σφαλιάρες" για Λίβερπουλ και Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK