Ρανιέρι: "Είμαι ο ίδιος που απολύθηκε από την Ελλάδα"

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι λίγες ώρες μετά την ισοπαλία της Τότεναμ με την Τσέλσι που χάρισε στη Λέστερ το πρωτάθλημα, υπενθυμίζοντας παράλληλα στον κόσμο ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Εθνική Ελλάδας.

Ρανιέρι: "Είμαι ο ίδιος που απολύθηκε από την Ελλάδα"

Ιδιαίτερες στιγμές βιώνει ο Κλαούνιο Ρανιέρι με τη Λέστερ. Λίγες ώρες μετά την ισοπαλία της Τότεναμ με την Τσέλσι που χάρισε στις "αλεπούδες" το πρωτάθλημα ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του και δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ θύμισε στον κόσμο πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Εθνική Ελλάδας.

"Πάντα πίστευα ότι θα κερδίσω έναν τίτλο αργά ή γρήγορα. Όλοι με αποθεώνουν, αλλά θα ήθελα να θυμίσω ότι είμαι το ίδιο άτομο που απολύθηκε από την Ελλάδα. Θα μείνω στη Λέστερ ακόμη κι αν τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος ξέρουμε ότι η σεζόν αυτή δεν θα επαναληφθεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλοι θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε έκφανση της ζωής", δήλωσε αρχικά σε ιταλικό κανάλι, ενώ λίγο αργότερα μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

"Είμαι τόσο υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, για τον ιδιοκτήτη, για το προσωπικό της Λέστερ, τους οπαδούς και την κοινότητα του Λέστερ. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα και είμαι τόσο χαρούμενος για όλους. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό όταν έφτασα εδώ. Είμαι ρεαλιστής, ήθελα απλά να κερδίζω παιχνίδι με το παιχνίδι και να βοηθώ τους παίκτες μου να βελτιώνονται κάθε βδομάδα. Ποτέ δεν σκέφτηκα που θα μας έβγαζε.

Οι παίκτες είναι φανταστικοί. Η συγκέντρωσή τους, η αποφασιστικότητα, το πνεύμα τους έκανε όλο αυτό δυνατό να πραγματοποιηθεί. Σε κάθε παιχνίδι πάλευαν ο ένας για τον άλλον και λατρεύω να το βλέπω αυτό στους παίκτες μου. Τους αξίζει να είναι πρωταθλητές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΝΙΚΟΣ: Έτσι πανηγύρισαν οι φίλοι της Λέστερ το γκολ του Αζάρ
Τα καλύτερα tweets για Ρανιέρι: "Έχασε από τα Φερόε, κέρδισε την Premier League"
Έτσι πανηγυρίζουν οι πρωταθλητές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK