Ρανιέρι: "Σκοτώσατε το όνειρο μου"

Με ένα συγκλονιστικό γράμμα, ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποχαιρέτησε τους φίλους της Λέστερ λίγες ώρες μετά την απόλυση του από τον πάγκο των "αλεπούδων". Ραγίζουν καρδιές με τα λεγόμενα του.

CORRECTS THE DATE. Leicester City's manager Claudio Ranieri prior to the English Premier League soccer match between Sunderland and Leicester City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, April 10, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Claudio Ranieri Leicester AP

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΡΑΝΙΕΡΙ

"Χθες το όνειρο μου πέθανε.

Μετά την περσινή κατά τη διάρκεια της οποίας στεφθήκαμε πρωταθλητές, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω στην Λέστερ, την ομάδα που αγαπώ, για πάντα.

Δυστυχώς, δεν ήταν γραφτό να γίνει.

Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Ροσάνα και την οικογένεια μου που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό μου. Ευχαριστώ όλα τα ΜΜΕ που ήταν κοντά μας και κατέγραψαν την ιστορικότερη στιγμή του ποδοσφαίρου.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους μέσα στο σύλλογο. Τους παίκτες, το σταφ, όπως που ήταν κομμάτι της επιτυχίας μας. Περισσότερο από όλους, όμως τους οπαδούς. Με βάλατε στην καρδιά σας από την πρώτη μέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ και εγώ. Κανείς δεν μπορεί να πάρει αυτό που φτιάξαμε και ελπίζω να το θυμάστε κάθε μέρα και να χαμογελάτε.

Ήταν στιγμές ευτυχίας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αισθάνομαι χαρά και τιμή που έγινα πρωταθλητής μαζί σας.

Κλάουντιο Ρανιέρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK