Ο κύβος ερρίφθη, φεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Είναι πλέον οριστικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης! Μάλιστα έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του (φωτογραφία).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo enters the field for the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
cristiano ronaldo AP IMAGES

Για περισσότερους από οκτώ μήνες το σίριαλ "μένω - φεύγω" με πρωταγωνιστές τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης απασχολεί τα ΜΜΕ παγκοσμίως. Ο Πορτογάλος είναι εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά της διοίκησης και συγκεκριμένα του Φλορεντίνο Πέρεθ, διαρρέοντας στο περιβάλλον του πως αισθάνεται "προδομένος" από τον ιστορικό παράγοντα της "βασίλισσας".

Αρχικά γιατί δεν τον στήριξε στο θέμα με τις δικαστικές διαμάχες που έχει με την εφορία στην Ισπανία και αργότερα γιατί η συμφωνία για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές έμεινε στο συρτάρι.

Η χαριστική βολή ήρθε πριν λίγες εβδομάδες. Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν μυστικές συζητήσεις του Πέρεθ με τον πατέρα του Νεϊμάρ, με σκοπό να βρεθεί η φόρμουλα για να υπογράψει ο Βραζιλιάνος στην Ρεάλ Μαδρίτης και να αποτελέσει το νέο λαμπερό "προϊόν" στη λαμπερή βιτρίνα της ομάδας.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Η AS κυκλοφόρησε την Δευτέρα έχοντας για πρωτοσέλιδο τον CR7 και τίτλο: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ", ενώ ακριβώς από κάτω αναφέρει: "Αισθάνεται εξαπατημένος γιατί αθέτησαν την υπόσχεση ανανέωσης του συμβολαίου του".

Μέσα το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο 33χρονος επιθετικός είπε στους συμπαίκτες του την επιθυμία να γυρίσει στην Αγγλία το καλοκαίρι για την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ, ενώ δικαιολόγησε την κακή του απόδοση στο ξεκίνημα της σεζόν σε συναισθηματικούς λόγους!

Πάντως και να θέλει να τον κρατήσει ο Πέρεθ, αν η Ρεάλ αποτύχει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και δεν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε όχι μόνον ο Κριστιάνο θα φύγει, αλλά και άλλοι αστέρες της "βασίλισσας".

Την ίδια ώρα η διοίκηση ψάχνει ζεστό χρήμα με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ και να βοηθήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο κύβος ερρίφθη, φεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK