Ο Άλισον στη Λίβερπουλ, ο Μπάρκας στη shortlist της Ρόμα!

Η Λίβερπουλ είναι πανέτοιμη να κάνει δικό της τον Άλισον Μπέκερ με πόσο ρεκόρ για μεταγραφή τερματοφύλακα και στη Ρόμα, ο Μόντσι με 75.000.000 ευρώ στην τσέπη έχει κινητοποιηθεί για τη διάδοχη κατάσταση στη θέση του Βραζιλιάνου. Τι ακούγεται τις τελευταίες ώρες για τον Βασίλη Μπάρκα;

Ο Άλισον στη Λίβερπουλ, ο Μπάρκας στη shortlist της Ρόμα!

Το ιστορικό ρεκόρ ακριβότερης μεταγραφής τερματοφύλακα αναμένεται να σπάσει η Λίβερπουλ, αποκτώντας τον Άλισον Μπέκερ της Ρόμα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αγγλία και την Ιταλία, οι δύο ομάδες που συγκρούστηκαν στα ημιτελικά του Champions League, πέρυσι, συμφώνησαν για τον διεθνή κίπερ της Βραζιλίας στα 75.000.000 ευρώ!

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση, τότε ο Άλισον θα ξεπεράσει τον Μπουφόν ο οποίος πριν από 17 χρόνια είχε κοστίσει στην Γιουβέντους 53.000.000 ευρώ (ποσό ασύλληπτο για την αποχή εκείνη)...

Και χωρίς Άλισον, λοιπόν, ο πολυμήχανος Μόντσι καλείται να οργανώσει τη διάδοχη κατάσταση κάτω από τα γκολπόστ της Ρόμα. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, ακούγεται έντονα πως η περίπτωση Λίβερπουλ – Ρόμα – Άλισον περιέχει και ελληνικό ενδιαφέρον, διότι ο Μόντσι έχει συμπεριλάβει στη shortlist του τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα!

Ο Μπάρκας προ μερικών εβδομάδων είχε ακουστεί δυνατά στην ιταλική αγορά, αφού είχε κινηθεί για την απόκτησή του η Ουντινέζε. Οι "ασπρόμαυροι" φέρονται να προσέφεραν για τον υψηλόσωμο πορτιέρε 6.000.000 ευρώ, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης αρνήθηκε την προσφορά, διαμηνύοντας στους αρμοδίους για τον Μπάρκα θα συζητήσει αν οι διαπραγματεύσεις αρχίζουν από τα 10.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK