Ρονάλντο: "Με Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ θα ξαναγίνει αυτό που ήταν"

Την ευχή του στον Ζοζέ Μουρίνιο προκειμένου να πετύχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο πρώην άσος της ομάδας και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ρονάλντο: "Με Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ θα ξαναγίνει αυτό που ήταν"

Για τη Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο σχολίασε στην ισπανική εκπομπή "Jugones": "Mε πληγώνει να βλέπω έτσι την Γιουνάιτεντ επειδή είναι ένας σύλλογος που κουβαλάω στην καρδιά μου. Εύχομαι ο Μουρίνιο να μπορέσει να τους επαναφέρει στην κορυφή".

Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα μεταφέρθηκε στον Μουρίνιο: "Έχει ήδη υπογράψει, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι είναι καλό. Εάν είναι κάτι που ήθελε η Γιουνάιτεντ, νομίζω ότι είναι καλό. Ελπίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξαναγίνει αυτό που ήταν επειδή είναι ένας επιβλητικός σύλλογος αλλά τα τελευταία χρόνια είχαν χάσει λίγο την ταυτότητά τους.

"Φυσικά θα τον αγκάλιαζα. Μία από τις μεγαλύτερες αρετές μου είναι πως δεν κρατάω κακία σε κανέναν ανεξάρτητα από τη ζημιά που ίσως να μου έχουν κάνει. Δεν λέω ότι μου έκανε ζημιά ο Μουρίνιο, το λέω γενικά. Στο ποδόσφαιρο προκύπτουν προβλήματα όπως και στη ζωή, όπου για παράδειγμα μπορεί να έχεις προβλήματα με τη σύζυγό σου".

Για το μέλλον του ανέφερε: " Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος και θέλω να μείνω σε αυτό το σύλλογο. Δεν βλέπω άλλο σύλλογο που να είναι καλύτερος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε όλοι οι άλλοι σύλλογοι μπορούν να με ξεχάσουν επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος σύλλογος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK