Ρούνεϊ στους Κινέζους: "Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...!

Ποιά Κίνα; Ο Γουέιν Ρούνεϊ έβαλε οριστικά ΤΕΛΟΣ στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στη "χώρα του μεταξιού", δηλώνοντας πως συνεχίζει στην ManUtd!

Ρούνεϊ στους Κινέζους: "Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...!

Οι προτάσεις από την Κίνα ήταν άκρως δελεαστικές για τον Γουέιν Ρούνεϊ και πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να αρνηθεί (υπήρχε προσφορά ακόμα και για 46 εκ.ευρώ το χρόνο) και θα έπαιρνε την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για την Ασία, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Αυτός ήταν ο ίδιος ο Άγγλος διεθνής στράικερ, ο οποίος ξεκαθάρισε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως παραμένει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έκανε δηλώσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα των "κόκκινων διαβόλων".

Ρούνεϊ στους Κινέζους: "Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...!

"Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν άλλοι σύλλογοι, για τους οποίους είμαι ευγνώμων, θέλω να δώσω τέλος στην πρόσφατη φημολογία και να πω ότι μένω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ελπίζω να έχω έναν σημαντικό ρόλο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και στα τέσσερα μέτωπα (σ.σ. συνεχίζει σε Premier League, FA Cup, League Cup και Europa League). Είναι μία συναρπαστική στιγμή για το σύλλογο και θέλω να συνεχίσω να είμαι μέρος του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK