Σακό: "Ήμουν σαν "λιοντάρι σε κλουβί" με τον Ρότζερς"

Η αποχώρηση του Μπρένταν Ρότζερς από τον πάγκο της Λίβερπουλ δεν φαίνεται να στεναχώρησε τον Μαμαντού Σακό, ο οποίος τόνισε πως ένιωθε σαν "λιοντάρι σε κλουβί" όσο διάστημα ήταν εκτός ενδεκάδας.

Σακό: "Ήμουν σαν "λιοντάρι σε κλουβί" με τον Ρότζερς"
PHOTOGRAPH: JAVIER GARCIA/BPI/RE

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, με τον Γίργκεν Κλοπ να φαντάζει αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για τον διαδεχθεί στους "κόκκινους".

Η απόφαση της διοίκησης να διακόψει τη συνεργασία με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό δεν φαίνεται πως... στεναχώρησε τον αρχηγό της ομάδας, Μαμαντού Σακό, ο οποίος παρακολούθησε τις περισσότερες αναμετρήσεις στην αρχή της σεζόν από τον πάγκο.

"Ας πούμε πως την περίοδο που δεν αγωνιζόμουν, ήμουν σαν "λιοντάρι σε κλουβί", το οποίο δεν είχες ταΐσει για ημέρες. Κι όταν θα ανοίξεις την πόρτα θα σε καταβροχθίσει", ανέφερε ο 25χρονος άσος.

Παρόλα αυτά, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ του έστελνε μηνύματα συμπαράστασης, όπως αποκάλυψε ο Σακό.

"Ο Στίβεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μου έστειλε μήνυμα μετά τον αγώνα του Europa League με την Μπορντό για να με συγχαρεί που φόρεσα πρώτη φορά το περιβραχιόνιο. Είναι πάντα όμορφο να δέχεται τέτοια μηνύματα απ' έναν τόσο τεράστιο ποδοσφαιριστή".

Διαβάστε ακόμα:

Παίρνει Κλοπ η Λίβερπουλ

Ρότζερς: "Είμαι απογοητευμένος, σας ευχαριστώ όλους"

Πλούσιος μετά την απόλυση ο Ρότζερς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK