Σνομπάρισμα άνευ προηγουμένου σε Βενγκέρ από Αλέξις!

Η σχέση μεταξύ του Αλέξις Σάντσες και του Αρσέν Βενγκέρ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε ο Χιλιανός να μην μπαίνει καν στον κόπο να δώσει το χέρι στον Αλσατό. Δείτε το VIDEO.

Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Δεν φτάνει στην Άρσεναλ το γεγονός πως μετράει αρκετές γκέλες στο ξεκίνημα της σεζόν και έχει μείνει αρκετούς πόντους πίσω από την κορυφή, είναι και η σχέση των ανθρώπων των "κανονιέρηδων" άκρως προβληματικές.

Απόδειξη ένα video που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και παρουσιάζει μία από τις τελευταίες προπονήσεις των Λονδρέζων, με τον Χιλιανό διεθνή στράικερ να περνάει μπροστά από τον Βενγκέρ αλλά να "σφυρίζει αδιάφορα", αποφεύγοντας να τον χαιρετήσει.

Σημειώνεται πως ο ικανότατος στράικερ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό του στην Άρσεναλ από τη στιγμή που δεν πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Σίτι για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ στο φινάλε της σεζόν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK