Οταν δίνεις δανεικό τον νέο... Αζάρ!

Τη σεζόν 16/17 η Σάουθαμπτον αποκτούσε για πολλούς ένα "αστεράκι" της Λιλ το οποίο με την πάροδο του χρόνου και τη μαεστρία των "Αγιων" να... φτιάχνουν ποδοσφαιριστές θα γινόταν ο νέος Εντέν Αζάρ. Δύο χρόνια μετά, η τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού κλαμπ έφυγε δανεικός στην Θέλτα.

Οταν δίνεις δανεικό τον νέο... Αζάρ!

Ο Σοφιάν Μπουφάλ έγινε παίκτης της Σάουθαμπτον τη σεζόν 16/17 με τους "Αγίους" να πληρώνουν στη Λιλ κοντά στα 20.000.000 ευρώ, μία μεταγραφή που αποτελεί την τέταρτη πιο ακριβή του αγγλικού συλλόγου σε ολόκληρη την ιστορία του...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνων των ημερών, στην Αγγλία ερχόταν ο... νέος Αζάρ (στα 21 του τότε) και με το ταλέντο της Σάουθαμπτον να "φτιάχνει" και να πουλάει ποδοσφαιριστές, σύντομα θα έπαιζε σε κάποια από τις υπερδυνάμεις της Premier League, φέρνοντας πίσω στα ταμεία τα διπλά.

Πώς τα φέρνει όμως η ζωή;

Δύο χρόνια μετά, ο Μπουφάλ (24αρης πλέον) αντί να πάει σε κάποιο "μεγαθήριο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα παίξει μπάλα στην μικρομεσαία Θέλτα ως δανεικός, για να έρθει στα... ίσα του!

Στο Νησί αποκαλούν τον Μαροκινό "κακό παιδί" πια, καθόσον κατά την περσινή σεζόν τα... έσπασε με τον προπονητή του, Μαρκ Χιουζ. Ο κόουτε τον πέταξε εκτός, ξεκαθαρίζοντάς του πως δεν έχει κανένα μέλλον στην ομάδα. Για τον Μπουφάλ είχαν ενδιαφερθεί -σύμφωνα με δημοσιεύματα- τόσο η Μαρσέιγ όσο και η Νις, ωστόσο κατέληξε στην La Liga.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ POST ΤΗΣ ΘΕΛΤΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK