Θέλουν να γίνουν Λέστερ στη θέση της Λέστερ

Η Λέστερ έδωσε ελπίδα σε μια σειρά από συλλόγους στην Αγγλία και στη Σαουθάμπντον αναρωτιούνται: "τι θα γινόταν αν...".

Θέλουν να γίνουν Λέστερ στη θέση της Λέστερ

Ο Ράιαν Μπέρταντ και ο Ζοζέ Φόντε, ονειρεύονται να ζήσουν τις στιγμές που βίωσαν και οι παίκτες της Λέστερ, κατακτώντας τον τίτλο στην Αγγλία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Σαουθάμπτον, κλήθηκαν να μιλήσουν για τις προσδοκίες τους και αποκάλυψαν ότι είναι ενθουσιασμένοι από αυτό που κατάφερε η Λέστερ.

"Μιλάμε για τα επιτεύγματα Λέστερ κάθε μέρα στην προπόνηση. Αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης με τους άλλους συμπαίκτες μου στην ομάδα", αποκάλυψε ο Μπέρταντ στην ιστοσελίδα "Goal", ενώ ο Φοντέ υποστήριξε από την πλευρά του ότι: "θα μπορούσαμε να είμαστε κι εμείς στη θέση τους, το πιστεύουμε αυτό".

Φέτος άλλωστε οι "Άγιοι" κατάφεραν να νικήσουν τους λεγόμενους μεγάλους, ήτοι τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πραγματοποιεί αξιοπρόσεχτη χρονιά και βρίσκεται στην 7η θέση, διεκδικώντας την έξοδό της στο Europa League.

Είναι κοινή παραδοχή πως Λέστερ έδωσε ελπίδα σε μια σειρά από συλλόγους στην Αγγλία, με τον Ζοζέ Φόντε, να σημειώνει: "Είχαμε μια καλή σεζόν και θεωρούσαμε ότι δεν θα μπορούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, όμως το επίτευγμα της Λέστερ σε κάνει να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας των παικτών της Λέστερ
"Ο Βάρντι ερχόταν μεθυσμένος στις προπονήσεις"
Οι πανηγυρισμοί των παικτών από τα μάτια της κυρίας Βάρντι
Στιβ Γουόλς: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Λέστερ
Ο Βάρντι ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK