Ο "άφαντος" Χεσέ απαιτεί τον σεβασμό που δεν κέρδισε

Τι κι αν δεν εμφανίζεται στην προπόνηση της ομάδας του; Πόσω μάλλον δεν νοιάζεται για το ίδιο του το παιδί; Ο Χεσέ, όχι μόνο δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, αλλά... βγαίνει και από πάνω, ζητώντας να συμμορφωθούν, όσοι τον "κράζουν".

Ο "άφαντος" Χεσέ απαιτεί τον σεβασμό που δεν κέρδισε

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ συνεχίζει να "προκαλεί" με τις ενέργειές του εκτός γηπέδου. Αυτή τη φορά ήρθε να το κάνει με τα ίδια του τα λόγια, μέσω διαδικτύου.

Παρότι πήρε άδεια από τη Στόουκ να επισκεφτεί το άρρωστο παιδί του στην Ισπανία, συνεχίζει εδώ και δύο μέρες να μην δίνει σημάδια ζωής στον σύλλογο, απουσιάζοντας από τη προπόνηση.

Τα ιβηρικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όχι μόνο δεν μετέβη στο νοσοκομείο για να δει το ταλαιπωρημένο μωράκι του που νοσηλεύεται, αλλά ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε ρεγκετόν συναυλία στα Κανάρια Νησιά, με σκοπό να τραγουδήσει.

Ο μεσοεπιθετικός της αγγλικής ομάδας έρχεται να διαψεύσει όλες τις φήμες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, ανεβάζοντας ένα ποστ που ζητάει να τον σεβαστούν, χωρίς όμως να δικαιολογεί την απουσία του από τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Tweet του " Σε όλα τα Μέσα σας παρακαλώ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!! Δεν οργάνωσα κανένα φεστιβάλ ρεγκετόν ή συναυλία στα Κανάρια Νησιά ή οπουδήποτε αλλού. ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιβεβαιώστε τις πηγές σας πριν μιλήσετε για εμένα. Λίγο περισσότερο σεβασμό παρακαλώ".

Όπως είναι λογικό, το "κράξιμο" κάτω από την ανάρτησή του... πήγε σύννεφο από τους φίλους της Στόουκ, οι οποίοι ξεκίνησαν να τον ρωτάνε γιατί δεν παρίσταται στις προπονήσεις και να δείξει αυτός λίγο σεβασμό στο κλαμπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΧΕΣΕ:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK