Στην Στόουκ ο Τζόνσον

Με τη φανέλα της Στόουκ θα αγωνίζεται την επόμενη διετία ο Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Λίβερπουλ.

Στην Στόουκ ο Τζόνσον
Tζόνσον

Ποδοσφαιριστής της Στόουκ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια (με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα) ο Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος αποτελεί την έκτη εφετινή προσθήκη και ήδη έχει μεταβεί στην Σιγκαπούρη, προκειμένου να λάβει μέρος στην ασιατική περιοδεία της νέας του ομάδας.

"Τα ρεκόρ του Γκλεν μιλούν από μόνα τους. Έχει αρκετές εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο για πάνω από μια δεκαετία, ενώ έχει λάβει μέρος σε Παγκόσμια Κύπελλα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του μετά την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ , όμως εκείνος επέλεξε εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό" , είπε ο διευθύνων σύμβουλος Τόνι Σκόουλς.

Ο τεχνικός Μαρκ Χιουζ, από την πλευρά του, τόνισε: "Ο Γκλεν αποτελεί μία φανταστική προσθήκη για την ομάδα μας. Το κόστος της μεταγραφής του από την Πόρτσμουθ στην Λίβερπουλ ήταν μεγάλο (σ.σ. 25.000.000 ευρώ), αλλά κατάφερε να αντεπεξέλθει. Είναι ένας ταλαντούχος αμυντικός, ο οποίος έχει επαφή με τα δίχτυα -το ανακαλύψαμε πέρυσι όταν έβαλε το νικητήριο γκολ εναντίον μας στο "Άνφιλντ. Έχοντας μιλήσει μαζί του, γνωρίζω πόσο ανυπόμονος είναι να φορέσει τη φανέλα μας".

Ο 30χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Γουέστ Χαμ, Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Λίβερπουλ, ενώ σε διεθνές επίπεδο μετρά 54 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας.

Ένα στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι την τελευταία τετραετία κατέγραψε 183 τάκλιν στην Premier League (σ.σ. κορυφαίος των "κόκκινων" στο συγκεκριμένο τομέα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK