Στο βιβλίο Γκίνες ο Πίτερ Κράουτς!

Ιστορία έγραψε ο Πίτερ Κράουτς με τη φανέλα της Στόουκ, αφού ξεπέρασε τον Άλαν Σίρερ στα γκολ με κεφαλιές και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες! "Βλέπω τους επιθετικούς έξω από την περιοχή και μου έρχεται να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο"!

Στο βιβλίο Γκίνες ο Πίτερ Κράουτς!
crouch

Όλα ξεκίνησαν το 2001 σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα, όταν ο Κράουτς ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, ο διεθνής Άγγλος στράικερ κατάφερε κάτι μοναδικό. Να ξεπεράσει τον ασυναγώνιστο Άλαν Σίρερ σε γκολ με κεφαλιές στην κορυφαίας κατηγορία του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Από το 2015, όταν και το κατάφερε, μέχρι σήμερα έχει... προσθέσει άλλα τέσσερα γκολ στο... παλμαρέ του, με αποτέλεσμα το επίτευγμα του να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Η είδηση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "guinnessworldrecords" με τον 36χρονο άσο να κρατάει το βραβείο στα χέρια του και να δηλώνει... τρελαμένος βλέποντας επιθετικούς να μην πατάνε περιοχή.

"Βλέπω τους επιθετικούς να κάθονται έξω από το "κουτί" και τρελαίνομαι, απλά δεν το χωράει ο νους μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πιστεύω πως, αν είσαι επιθετικός, πρέπει να είσαι στην περιοχή έτοιμος για τη μπάλα. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι το παιχνίδι και δεν θα αλλάξει ποτέ".

Για το αν αισθάνεται πως μπορεί να... απειληθεί το ρεκόρ του κάποια στιγμή, δήλωσε:

"Πιστεύω πως μόνον ο Άντι Κάρολ που συνεχίζει ακόμα και πετυχαίνει τέτοια γκολ μπορεί να με απειλήσει. Εκτός από αυτόν δεν υπάρχουν κάποιος άλλος στην Πρέμιερ Λγικ που να παίζει με αυτόν τον τρόπο".

Για το γεγονός πως σταμάτησε από την εθνική ομάδα μόνος στα 30 του χρόνια, είπε:

"Πιστεύω πως ήταν αρκετά νωρίς, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ένα άθλημα των... απόψεων. Πέρασα καλά, το αγάπησα, ήταν μία περίοδος πέντε ετών που βρισκόμουν στην ενδεκάδα και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη μας μετά τη χρυσή ομάδα του 1966 και ίσως θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει κάτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK