Στους χειρότερους επιθετικούς της Premier League ο Μήτρογλου!

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου φιγουράρει σε έρευνα της βρετανικής Daily Mail για τους 50 χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Premier League. Διαβάστε σε ποια θέση κατατάσσουν τον Έλληνα επιθετικό, αλλά και ποιος άλλος παίκτης που πέρασε από Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια λίστα.

Στους χειρότερους επιθετικούς της Premier League ο Μήτρογλου!

Επειδή όλοι ασχολούνται με τους καλύτερους, η βρετανική "Daily Mail" είπε να κάνει το ακριβώς αντίθετο και να ψάξει τους χειρότερους επιθετικούς που πέρασαν από το πρωτάθλημα της Premier League. Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευτεί τα ονόματα μέχρι και το νούμερο 21, ενώ κάθε μέρα θα αποκαλύπτονται κι άλλα μέχρι να φτάσουμε στον χειρότερο!

Μάλιστα αυτή η έρευνα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον μιας και βρίσκονται δύο αρκετά γνώριμα πρόσωπα στη λίστα. Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου φιγουράρει στη θέση νούμερο 36 του σχετικού πίνακα με τον Έλληνα επιθετικό να έχει απογοητεύσει τους Άγγλους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

"Η μεταγραφή του Στιβ Μαρλέ στο Loftus Road εθεωρείτο χάσιμο χρημάτων αλλά χωρίς αμφιβολία ο Κώστας Μήτρογλου τον ξεπέρασε.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν που την βρήκε να παλεύει για την παραμονή, η Φούλαμ δαπάνησε 12.000.000 λίρες για τον Έλληνα διεθνή τον Ιανουάριο σε μία προσπάθεια να αποφύγει τον γκρεμό, όμως η επένδυσή τους αποδείχτηκε τελικά καταστροφική.

Στους χειρότερους επιθετικούς της Premier League ο Μήτρογλου!

Ο Μήτρογλου είχε σκοράρει 41 γκολ στο πρωτάθλημα σε 92 εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό όμως οι τραυματισμοί τον έπληξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο δυτικό Λονδίνο και κατάφερε να παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια Premier League με τη Φούλαμ.

Αντί να γίνει ο σωτήρας της Φούλαμ, μετατράπηκε αντίθετα σε ιδανικό για να ζεσταίνει τον πάγκο. Επέστρεψε στους πρωταθλητές Ελλάδας με τη μορφή δανεισμού τον Αύγουστο, ωστόσο μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως οι οπαδοί της Φούλαμ δεν θα ανησυχήσουν αν δεν επιστρέψει"

Ωστόσο πέρα από τον Κώστα Μήτρογλου στη λίστα (στο νούμερο 38) βρίσκεται και ένα όνομα πρώην ποδοσφαιριστή αρκετά γνώριμου στο Ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, αλλά όμως δεν έκανε το ίδιο και στο Νησί, με τους ανθρώπους της Σέφιλντ Γουένσντεϊ να μην μένουν ικανοποιημένοι στο σύντομο πέρασμά του από το σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται για τον Σέρβο:

"Όταν αποκτάς έναν επιθετικό που έχει μόλις σκοράρει τον εκπληκτικό αριθμό των 37 γκολ σε 47 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα έναντι 2.000.000 λιρών, περιμένεις να έχεις φέρει ένα κελεπούρι.

Football - Stock Season 95/96
Mandatory Credit:Action Images
Darko Kovacevic - Sheffield Wednesday
Football - Stock Season 95/96 Mandatory Credit:Action Images Darko Kovacevic - Sheffield Wednesday ACTION IMAGES

Όμως το πέρασμα του Σέρβου Κοβάτσεβιτς από την πόλη του σιδήρου το 1996 δεν ήταν κάποιο που θα θέλει να θυμάται.

Τέσσερα γκολ σημείωσε σε 16 εμφανίσεις του στην Premier League, συμπεριλαμβανομένων των δύο στο ντεμπούτο του κόντρα στη Μπόλτον, όμως αναχώρησε πριν καν συμπληρωθούν έξι μήνες με προορισμό την Ισπανία και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Κοβάτσεβιτς επικρίθηκε για την φτωχή του ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, την κακή πρώτη του επαφή με τη μπάλα και την έλλειψη κίνησης στο παιχνίδι του, όμως πέρα από αυτό οι οπαδοί των "κουκουβάγιων" πίστευαν ότι ήταν εκπληκτικός...".

Ενώ τέλος στη λίστα βρίσκεται και ο Έλντερ Ποστίγκα που τον είχαμε δει στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη λίστα από το Νο 50 μέχρι το Νο 31 όπως την έχει δημοσιεύσει η Daily Mail:

50. Nταβίντ Νγκογκ (Λίβερπουλ -Μπόλτον - Σουόνσι)

49. Παρκ Τσου-Γιανγκ (Άρσεναλ)

48. Στιβ Μαρλέ (Φούλαμ)

47. Ματέγια Κέζμαν (Τσέλσι)

46. Ντένις Στρακουαλούρσι (Έβερτον)

45. Βινσέντ Περικάρντ (Πόρτσμουθ - Στόουκ)

44. Φλορέν Σιναμά Πονγκόλ (Λίβερπουλ - Μπλάκμπερν)

43. Αγουστίν Ντελγάδο (Σαουθάμπτον)

42. Άλμπερτ Λούκε (Νιούκαστλ)

41. Κλαούντιο Πισάρο

40. Γιον Νταλ Τόμασον (Νιούκαστλ)

39. Έρικ Μέιερ (Λίβερπουλ)

38. Ντάρκο Κοβάτσεβιτς (Σέφιλντ Γουένσντεϊ)

37. Τζόζι Άλτιντορ (Χαλ - Σάντερλαντ)

36. Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ)

35. Ρολάντο Μπιάνκι (Μάντσεστερ Σίτι)

34. Αντρέι Βορονίν (Λίβερπουλ)

33. Έλντερ Ποστίγκα (Τότεναμ)

32. Γκρέγκορτς Ράζιακ (Τότεναμ - Μπόλτον)

31. Μάσιμο Μακαρόνε (Μίντλεσμπρο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK